De financiële draagkracht wordt vanaf het begin meegenomen zodat realistische voorstellen kunnen opgemaakt worden.

Bijzonder in deze residentie zijn de individuele zolderkamers onder het dak met dakkappelen die het potentieel hebben om ingericht te worden tot 2 nieuwe appartementen. De verkoop hiervan zou de kosten van de renovatiewerken deels kunnen opvangen.

Residentie GAAR
Dak-en gevelrenovatie

Opdrachtgever:
VME vereniging van mede-eigenaars
Locatie: Hasselt
Periode: 2023 - ...
Fase: ontwerp
Schaal: 11 appartementen op een ondergrondse parkeerkelder
Team: Confideo Immo Syndicus, MoMENTING, ImmoVision, Dubolimburg

Een residentie met mogelijkheden.

Deze residentie heeft veel kwaliteiten in zich om een topwoonst in Runkst te worden. De ligging vlakbij bij het centrum van Hasselt, de ruime ramen in de voorgevel kijkend op een groen parkje, de zuidoriëntatie van de terrassen in de achtergevel, de diepe private tuinen van de gelijkvloerse appartementen, individuele garageboxen en individuele zolderkamers met dakkapellen onder het dak.

De residentie dateert van 1965 en enkel de ramen zijn doorheen de jaren door de eigenaars individueel vernieuwd. De renovatiewerken aan de gevels en daken omvat het isoleren van de verschillende gebouwdelen met een nieuwe dak- en gevelafwerking. Het wooncomfort verhogen staat ook centraal in het renovatietraject met onder meer de verruiming van de terrassen.

Parallel aan het ontwerpproces van de gevels en de daken wordt er een technisch dossier uitgewerkt voor het stabiliteitsprobleem in de kelder. Hierdoor kan er direct na het ontvangen van een vergunning gestart worden met de werkzaamheden om geen kostbare tijd te verliezen. 

Benieuwd hoe wij voor uw appartement een verschil kunnen maken?

Stuur een bericht en we nemen binnen 48 uur contact op.

Create your website for free!